Boligudlejning

Boligudlejning – kom sikkert gennem junglen

Markedet for boligudlejning kan være både stort og uoverskueligt – især i de større byer som Ålborg, Århus og København. Mange skrækhistorier om, hvordan svindlere har lokket mange tusinde kroner ud af boligsøgende har været behandlet i pressen, men tænker man sig om, er det ikke svært at styre uden om faldgrubberne.

Problemet med boligudlejning er, at markedet har mange forskellige aktører, og det kan gøre det svært at overskue, når man første gang er på jagt efter en lejebolig. Men det er muligt at slippe for dårlige oplevelser, hvis blot man tænker sig godt om.

Helt groft kan markedet for boligudlejning deles op i to kategorier. Privat boligudlejning og boligudlejning gennem boligforeninger. Det er især på markedet for privat boligudlejning, man skal være forsigtig, for flere svindlere har modtaget depositum for samme lejlighed fra flere lejere, udlejet ikke eksisterende lejligheder og så videre – og selvom man melder bedrageriet til politiet kan det være svært at få sine penge igen.

Derfor skal man altid tage sig tid til at besigtige boligen, og man skal ikke betale depositum før man har en underskrevet lejekontrakt i hånden.

Vil man helt slippe for risiko, kan man benytte boligselskabernes tilbud om boligudlejning. En boligforening melder man sig ind i og bliver derefter optaget på deres venteliste. Når en lejlighed bliver ledig får de øverste på ventelisten lejligheden tilbudt – og er man heldig, kan man hurtigt og let få fingrene i en god lejebolig på den måde.

Kontakt os:

Alabu Bolig
Brohusgade 2B
9000Aalborg

Telefon:  96 331 331

Fax:  96 333 010

E-mail:  info@alabubolig.dk

Web:  www.alabubolig.dk

Iban nr. DK914572292768

swift: spnodk22